top of page
Biotech Stories, News & Events

Lisää uutisia

Bioteknologia -  kestävän biotalouden mahdollistaja
17/06/24
Bioteknologia - kestävän biotalouden mahdollistaja
DelSiTechille merkittävä lisenssisopimus globaalin lääkeyhtiön kanssa
23/05/24
DelSiTechille merkittävä lisenssisopimus globaalin lääkeyhtiön kanssa
Ruokaa mikrobien avulla, biotekniikan seuraava aalto
09/05/24
Ruokaa mikrobien avulla, biotekniikan seuraava aalto
Apua lääkeinnovaatioiden kuolemanlaaksoon
16/04/24
Apua lääkeinnovaatioiden kuolemanlaaksoon

Team AlgaLab on viidennen BioFinland Pitching Competition -kilpailun voittaja

AlgaLab-tiimi, johon kuuluivat Saana Soppela, Minne Jartti ja Stina Gröhn Tampereen yliopistosta, voitti viidennen BioFinland-pitchauskilpailun, joka järjestettiin 29. syyskuuta Helsingin Pörssitalossa.


BioFinland Pitching Competition


Kilpailun tavoitteena on innostaa opiskelijoita suhtautumaan myönteisesti bioliiketoimintaan ja yrittäjyyteen. Finnish Bioindustries FIB järjesti kilpailun yhteistyössä HiLifen ja Nasdaq Helsingin kanssa osana European Biotech Weekiä.

Finnish Bioindustries kutsui kilpailuun kaikki suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijat, mukaan lukien kandidaatti-, maisteri-, tohtori- ja jatko-opiskelijat. Kaikkien osallistujien joukosta valittiin neljä joukkuetta kilpailemaan finaaliin. Esitetyt ideat vaihtelivat Parkinsonin taudin hoidosta terveystietoratkaisuihin. Voittanut ehdotus koski levien käyttämistä proteiinien tuottamiseen rokotteiden valmistuksessa.


Esitykset olivat erinomaisen laadukkaita, ja tuomariston tehtävänä oli tehdä haastava päätös. Tämänkertaiseen tuomaristoon kuuluivat Maarit Merla Organon R&D Finlandista ja Suomen bioteollisuuden puheenjohtaja, Pekka Simula Innovestor Life Science -yhtiöltä, Minna Korpi Nasdaq Helsingistä sekä Vincenzo Cerullo ja Johan Lundin HiLIFE:sta.


Kilpailun palkinto on 1000 euroa, ja voittaja saa lisäksi kuvan Nasdaqin MarketSite-paikalle New Yorkin Times Squarelle.

Comments


bottom of page