top of page
Biotech Stories, News & Events

Lisää uutisia

Bioteknologia -  kestävän biotalouden mahdollistaja
17/06/24
Bioteknologia - kestävän biotalouden mahdollistaja
DelSiTechille merkittävä lisenssisopimus globaalin lääkeyhtiön kanssa
23/05/24
DelSiTechille merkittävä lisenssisopimus globaalin lääkeyhtiön kanssa
Ruokaa mikrobien avulla, biotekniikan seuraava aalto
09/05/24
Ruokaa mikrobien avulla, biotekniikan seuraava aalto
Apua lääkeinnovaatioiden kuolemanlaaksoon
16/04/24
Apua lääkeinnovaatioiden kuolemanlaaksoon

DelSiTechille merkittävä lisenssisopimus globaalin lääkeyhtiön kanssa

Julkaisuvapaa lehdistötiedote 23.5.2024 klo 10.00


Turkulainen lääkeannosteluteknologia- ja lääkekehitysyritys DelSiTech Oy on solminut taloudellisesti merkittävän yhteistyö- ja lisenssisopimuksen suuren globaalisti toimivan lääkeyrityksen kanssa. Sopimuksen mukaan lääkeyritys saa maailmanlaajuisesti oikeudet käyttää DelSiTechin lääkeannosteluteknologiaa julkaisemattoman pitkävaikutteisen lääkkeen kehittämiseen ja kaupallistamiseen. DelSiTech saa sopimuksen allekirjoitusmaksuna 8,3 miljoonaa euroa sekä noin 200 miljoonaa euroa etappimaksuina kehitystavoitteiden saavuttamisesta eri kehitysvaiheissa sekä kaupallistamisen etappien saavuttamisesta. Tämän lisäksi yhtiö saa tulevaisuudessa rojalteja lääketuotteen myynnistä.  

”Solmittu sopimus on jo toinen merkittävä lisenssisopimus tämän alkuvuoden aikana. DelSiTechin kaupallinen menestys osoittaa, että pitkäjänteinen kehitys- ja kaupallistamistyö kannattaa.     DelSiTech lienee tällä hetkellä maailman johtavin teknologiayhtiö pitkävaikutteisten lääkkeiden kehityksessä. Haluamme tuoda potilaille parasta mahdollista hoitoa”, sanoo DelSiTechin toimitusjohtaja Lasse Leino.


”Yhdessä lisensointitulojen ja tammikuussa julkaistun pääomarahoituksen kanssa DelSiTech on erinomaisessa taloudellisessa asemassa toteuttaa yhtiön kasvustrategiaa. Tulemme jatkossa panostamaan yhä enemmän omien pitkävaikutteisten lääketuotteiden kehitykseen, mutta jatkamme silti yhteistyötä strategisten kumppaniemme kanssa”, kertoo Leino.DelSiTech Oy kehittää ja kaupallistaa lääkeannosteluteknologiaa, joka perustuu omaan patentoituun biohajoavaan silikapohjaiseen biomateriaaliin. Yhtiön tarjoaa myös tuotekehityspalveluja ja lääkeannosteluratkaisuja muille alan toimijoille sekä lisensoi kehittämäänsä teknologiaa maailmanlaajuisesti. Yhtiö työllistää yli 50 henkilöä ja yhtiön liiketoiminta on ollut voitollista jo useita vuosia. Lisätietoja www.delsitech.comLisätiedot


DelSiTech Oy


Toimitusjohtaja Lasse Leino

puh. +358 (0)40 8494 694留言


bottom of page